Stationsgatan 2, Hedemora | Tfn: 0225-29 50 60 | caroline@massage-hudvard.com

Carolines Massage & Hudvård, Stationsgatan 2, 77635 Hedemora | Tfn: 0225-29 50 60 | www.massage-hudvard.com

Caroline Neijman

Hudterapeut / Spaterapeut


Är utbildad genom Gilda Skolan i Stockholm. Har tidigare arbetat på Skönhetsverkstan i Hedemora, samt på SPA-anläggningarna Dalecarlia i Tällberg och Vann Spa Hotell & Konferens vid Gullmarsfjorden i Bohuslän.


Läs mer>>

Om salongens ägare & terapeut - Presentation av Caroline


Yrkesbakgrund

Är utbildad genom Gilda Skolan i Stockholm. Har examen som både hudterapeut och spaterapeut, vilket innebär färdigheter inom ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, manikyr, pedikyr, massage, makeup, spakunskap m.m. Utbildningen är komplett med spautbildning, massageutbildning, makeuputbildning samt övriga ämnen som har med skönhetsvård att göra.


Som hudterapeut hamnar förstås mycket fokus på ansiktsvård och att upprätthålla en optimal hudhälsa utifrån givna förutsättningar. I mina senare vägval inom yrket har sedan stort intresse riktats mot massagebehandlingar av olika slag och jag har bl.a. genomgått utbildning för att bli diplomerad massör inom hot stone (massage med lavastenar).


Under årens lopp har det också blivit en hel del internutbildningar fortlöpande från de olika leverantörer inom hudvårdsbranschen som respektive arbetsplats har arbetat med. För närvarande blir det också med jämna mellanrum resor ner till Stockholm, för deltagande i olika utbildningar från Dermalogica/Skinconcept. Detta är en mycket bra möjlighet för att hålla sig så uppdaterad som möjligt gällande de produkter som återfinns i försäljningssortimentet, men även de specialprodukter som endast används i salongsbehandlingar.


Caroline har tidigare arbetat på Skönhetsverkstan i Hedemora, samt på SPA-anläggningarna Dalecarlia i Tällberg och Vann Spa Hotell & Konferens vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Efter att ha prövat på arbete på både salong och spa har Caroline fått med sig erfarenheter från olika anläggningar som givit henne en klar bild över hur hon vill utforma sin egen verksamhet, när detta nu blir verklighet under hösten 2012. Hennes självklara ambition är att erbjuda sköna och resultatinriktade behandlingar i en mysig och avslappnande miljö som ger ett ökat välbefinnande.Välkommen till salongen!

-Det känns väldigt kul att nu ha sin egen verksamhet och jag hoppas på att återse många av mina tidigare kunder från tiden på Skönhetsverkstan (som numera fokuserar på Hår & Naglar enbart) samt dessutom få en massa nya förstås! -Kommer man till min salong är det 100% fokus på kunden som gäller, och jag hoppas att det märks att jag känner ett stort engagemang i arbetet och en stark vilja att alla kunder verkligen ska få ut maximalt av varje behandling!


-Vill önska er alla hjärtligt välkomna till salongen!/Caroline Neijman

Ägare, Hud- & spaterapeut
Behandlingsrummet på Stationsgatan 2 i Hedemora.